Wat Moet Een Professionele Website Laten Maken Kosten?

Gepubliceerd sep. 21, 21
6 min read

Zoveel Kost Een Website Laten Maken ÉCht

Over de auteur: Wolter Slot is eigenaar bij WPOnderhoudnl.

Gelukkig brengen de developers van Word, Press geregeld updates uit die je kan installeren. Vaak gaat het installeren goed maar soms treden er conflicten op waardoor jouw site niet meer helemaal goed werkt. Wil je er zeker van zijn dat onderhoud geen schade aanbrengt aan jouw website, besteed dan de onderhoudswerkzaamheden uit aan Gillz.

Webhosting & Onderhoudspakket - Website Laten MakenEigen Email

Beveiliging van jouw Wordpress site Omdat Word, Press open source is, is de broncode van het basissysteem (dus niet de broncode van jouw specifieke site!) voor iedereen inzichtelijk. Dat maakt dat er duizenden ontwikkelaars verspreid over de wereld meewerken aan de doorontwikkeling van Word, Press. Dit heeft als nadeel dat ook kwaadwillenden een analyse op de broncode van Word, Press kunnen doen en zo in alle stilte beveiligingslekken kunnen opsporen & uitbuiten! Zodra ze deze hebben gevonden hebben ze potentieel miljoenen slachtoffers.

Goedkoop Website Laten Maken - Media

Zij testen zelf continue het systeem en sporen zelf ook lekken op. En mocht er toch een lek bekend worden, dichten ze dit direct. Update met verbeteringen & fixes Door deze aanpassingen te verspreiden als updates zorgen ze voor de continuïteit van Word, Press. Het is dus verstandig om deze Wordpress updates altijd tijdig te installeren (Voip telefonie).

Dat betekent meteen ook dat je alleen gebruik moet maken van ‘actieve’ plugins. Plugins waar dus met regelmaat aan wordt gewerkt en recentelijk nog zijn geupdate. Dit wordt altijd bij een Wordpress plugin gemeld op de Wordpress website: Up-to-date Wordpress plugin herken je aan een recente "Last Updated"Meer redenen om te updaten: nieuwe functies & snelheid Natuurlijk gaat het niet alleen om beveiliging, er zijn meer voordelen te behalen.

Natuurlijk willen bezoekers een snelle site, maar ook voor de zoekmachine ranking telt dit mee. Hoe langer jouw site draait, hoe meer data in de database verzameld wordt. Bijvoorbeeld in revisies of plugins. Doordat Gillz hier aandacht aan besteedt, waarborgen we de performance van jouw site. Visitekaartjes ontwerpen. En daarnaast komen natuurlijk ook mee met de updates.

Hoe Vind Ik Een Goed Hostingbedrijf Voor Mijn Website

Zelf Wordpress updaten? Zelf updaten is met Wordpress goed mogelijk als je over de nodige technische kennis beschikt. Anders raden wij altijd aan dit onderhoud onder te brengen bij een Wordpress specialist zoals Gillz. Dit voorkomt dat je schade toebrengt aan je site en mogelijk met herstelkosten geconfronteerd wordt (Goedkope webhosting en domeinnaam incl. SSL). Wij updaten jouw Word, Press site, lopen nadien alles na en lossen eventuele problemen als gevolg van de updates netjes op.

Voor de GDPR, de Europese privacywet, ben je verplicht zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens die je verzamelt op de website. Deze dien je zo goed mogelijk te beveiligen. 99% van alle websites verzamelt persoonsgegevens. Goed onderhoud is daarom essentieel. Om aan de kun je de ontvangen maandelijkse rapportages laten zien.

Zij kunnen op afstand niet inschatten hoe jouw bedrijf met de AVG omgaat, maar online is het eenvoudig te achterhalen hoe het met de beveiliging van jouw website gesteld is. Als dat al niet goed is, dan kunnen ze sneller denken dat het bedrijfstechnisch ook niet goed zal zijn. Ons Word, Press onderhoudspakket voorkomt die mogelijkheid.

Goedkope Website Laten Maken?

Deze kun je bij ons eenvoudig digitaal ondertekenen.

Als ondernemer wil je niet bezig zijn met het nadenken over onderhoud aan jouw website of webshop - Office 365 beheren. Het moet allemaal gewoon werken en snel zijn. Je hebt wel wat beters te doen dan continu bezig zijn met de veiligheid van je site, of het uitvoeren van de zoveelste plugin update.

Vaak ligt de oorzaak hiervan bij zwakke wachtwoorden, lekke plugins of een slecht update beleid. Om dit te voorkomen dien je regelmatig onderhoud aan je website te (laten) uitvoeren. Met Word, Press onderhoud van Hoasted wordt al het technisch beheer aan je Word, Press website volledig uit handen genomen, en hoef jij hier niets meer aan te doen.

Web Hosting: 5 Expert Tips

Goedkope Wordpress Website Laten MakenProfessionele Maar Betaalbare Website Laten Maken?

Het internet is een ontzettend gevaarlijke plek. Je hoort steeds meer verhalen dat websites gehackt worden (ook van grote bedrijven) en dit wil je natuurlijk proberen te voorkomen. Word, Press onderhoud is ontzettend belangrijk wanneer het gaat om de veiligheid en het up-to-date houden van je website. Wanneer je dit niet doet loop je risico om gehackt te worden.

Een plugin update kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat heel je website het niet meer doet en dit moet natuurlijk weer zo snel mogelijk opgelost worden - 085 nummer aanvragen. Werk aan je business, laat Word, Press aan mij over Het is een uitdaging om je website volledig up-to-date te houden, regelmatig back-ups te maken, te controleren op malware en problemen op te lossen die ontstaan tijdens het onderhouden.

Zoveel Kost Een Website Laten Maken ÉChtBetaalbare Website Laten Maken - Webdesign

Hieronder ga ik nog wat dieper in op wat je allemaal kunt verwachten bij een Word, Press onderhoudspakket van Webtalis. Back-ups en database optimalisatie Wanneer je een website hebt is het geen vraag of je een back-up nodig hebt, maar is het de vraag wanneer je een back-up nodig hebt - Visitekaartjes ontwerpen.

Webhosting Goedkoop In Nederland

De meeste back-ups worden ook altijd alleen op de server opgeslagen. Er is een probleem met deze methode, wanneer de server crasht is je back-up namelijk ook verdwenen. Het is helaas nooit van te voren bekend wanneer er iets mis gaat. Om deze reden zorg ik ervoor dat er regelmatig een back-up van je Word, Press website gemaakt wordt en dat deze op een veilige locatie wordt opgeslagen.

Om te voorkomen dat er een back-up verloren gaat tijdens een crash van de server of een andere oorzaak, wordt er ook altijd een back-up in de cloud (Google Drive) opgeslagen. Moet er een keer een back-up teruggezet worden? Dit zit standaard in ieder pakket. Updates die met Word, Press te maken hebben Word, Press blijft zich steeds verder ontwikkelen en voor plugins en thema’s geldt hetzelfde.

Updates zorgen namelijk niet alleen voor nieuwe functionaliteiten, updates dichten ook loopholes en andere beveiligingslekken die ontdekt zijn. Met de Word, Press onderhoud service zorg ik er regelmatig voor dat je Word, Press website helemaal up-to-date blijft. De risico’s op een hack worden hierdoor alweer een stuk kleiner gehouden. Hosting - Webhosting - Emailhosting - Goedkope webhosting. Het nadeel van updaten is dat er ook iets mis kan gaan en dat je website niet meer goed functioneert.

Website Laten Maken - 500+ Websites Ontwikkeld

Doet je website het onverwachts toch niet meer goed na een update, dan zet ik een back-up terug naar de werkende versie. Indien het probleem ontstaat omdat je thema bijvoorbeeld niet verouderd is en niet meer goed werkt met de nieuwste versie van Word, Press, dan zal je hiervan op de hoogte gebracht worden(het oplossen hiervan valt niet onder onderhoud).

Hoe goed je jouw website ook beschermd, niemand kan garanderen dat je website ook daadwerkelijk nooit gehackt zal worden. Bovendien zijn niet alle bedreigingen zijn zichtbaar. Het kan dus zomaar zijn dat je helemaal niets merkt wanneer je website gehackt is. In de zilver en goud onderhoudspakketten wordt regelmatig een scan uitgevoerd op backdoors, malware, en andere veiligheidsrisico’s met behulp van Sucuri.In het Word, Press onderhoud Goud pakket wordt je website in de gaten gehouden. Er wordt elke 5 minuten gekeken of je website online is. Wanneer je website tijdens een controle offline is ontvang je een e-mail notificatie. Je kunt op deze manier snel actie ondernemen met je hostingprovider om ervoor te zorgen dat je website weer zo snel online mogelijk online is.

Navigation

Home