Ict Beheer

Gepubliceerd nov. 07, 21
6 min read

Goedkope Webhosting Nodig?

Phone, Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Website laten maken den haag.

De meeste website eigenaren denken niet aan het onderhouden van een website. Het wordt vaak gezien als "noodzakelijk" en een vervelend klusje waar van alles bij mis kan gaan. Het kan hierdoor heel goed zijn dat je liever niks doet, zodat alles blijft werken. Een goedkope website maken in 4 stappen. 085 nummer aanvragen. Want naast dat het een vervelend klusje is, is het net als bij zoveel andere klusjes iets wat keer op keer terug zal keren.

Jouw Word, Press website niet onderhouden is eigenlijk geen optie - Hulp op afstand. Door je website niet goed te onderhouden stel je deze namelijk bloot aan verschillende potentiële problemen waar je liever niet mee te maken krijgt. Zo is onder andere de kans groter dat je gehackt wordt, er conflicten ontstaan met nieuwe PHP-versies die jouw hosting provider voor jou inschakelt en de kans op conflicten tussen (nieuwe) plugins een stuk groter wordt.

Website Laten Maken: Innovatief & Onderscheidend

Je kon dit ook aan het nieuws zien na de beveiligingslek in Word, Press 4. 7.1 en lager, waarna er ontzettend veel websites gehackt werden. Door je website goed te onderhouden en snel up-to-date te brengen kun je dit voorkomen. In de Word, Press onderhoud training leer ik je alle ins en outs over hoe jij jouw Word, Press website (of die van je klanten) het beste kunt onderhouden.

Deze online Word, Press onderhoud training leer ik je onder andere hoe je via het beheerdersgedeelte van Word, Press zelf alles goed kunt onderhouden, maar ook hoe je dit eventueel handmatig kunt doen als je Word, Press niet meer in kan komen. Het onderhouden van een Word, Press website zal voor jou dan geen probleem meer zijn.

Word, Press is gemakkelijk zelf bij te houden, maar dan moet je wel weten waar je op moet letten. Hier heb ik de tips opgeschreven die je zelf makkelijk kan volgen om ervoor te zorgen dat je website altijd up-t0-date is:1. Blijf up-to-date! Update altijd je Word, Press site naar de allerlaatste versie en houd ook je Plugins up-to-date.

Een Ict Bedrijf In Den Haag

Office 365 Inrichten En AanpassenWat Moet Een Professionele Website Laten Maken Kosten?

Word, Press zorgt altijd voor de laatste veiligheidsaanpassingen aan hun content management systeem, maar die moet je dan wel downloaden. Blijf je niet up-to-date, dan is er een groter risico dat je site crasht of gehacked wordt. Log minstens eens per maand in op je website via en voer alle beschikbare updates uit.

Check je site regelmatig, Ook als je een statische website hebt, zonder een actieve blog of nieuwspagina, is het nog steeds een goed idee om regelmatig de inhoud door te kijken. Wellicht is je contactinformatie veranderd, of zijn er mensen in je onderzoeksteam bijgekomen die een plekje op de site verdienen.

Hoe Onderhoud Ik Mijn Wordpress WebsiteKosten Website Laten Maken Op Een Rij. Wat Kost Een Website

Het kan ook zijn dat er iets mis is gegaan met je site, blijf dus alert en check je site regelmatig. 3. Gebruik een veilig wachtwoord, Zorg dat je voor de website een nieuw veilig wachtwoord aanmaakt (een random wachtwoord 12-16 karakters lang). Als er meerdere mensen aan je website werken, zorg dan dat zij ook een goed wachtwoord gebruiken (Website laten maken den haag).

Hoe Vind Ik Een Goed Hostingbedrijf Voor Mijn Website

Zo voorkom je dat hun account gebruikt kan worden door hackers om je site te misbruiken. Je kan een sterk wachtwoord aanmaken op de site van secure password generator, en gebruik een wachtwoordmanager zoals Last, Pass. 4. ICT Beheer. Maak back-ups van je site, Er kan altijd wat misgaan met je site.

Dat kan je doen door back-up software te gebruiken, of de site handmatig te kopiëren naar je computer. Manage, WP is een goede tool om je website mee te updaten en monitoren en backups mee te maken. Maandelijkse backups zijn gratis, dagelijkse kosten slechts €1,80 per maand. Voer je grote veranderingen uit op je site of ga je je site updaten? Maak dan meteen een back-up, zodat je straks niet al je harde werk kwijt bent.

Verwijder oude plugins en thema’s, Verwijder alle plugins die je niet nodig hebt, ze kunnen je website niet alleen vertragen, maar ook onveilig maken als ze oud zijn. Dit geldt ook voor Thema’s die nog ergens ongebruikt ronddwalen. Zorg dat je altijd 1 thema hebt als backup (bij voorkeur een standaard Word, Press thema zoals Twenty, Thirteen), en verwijder de rest.

Hoe Vind Ik Een Goed Hostingbedrijf Voor Mijn Website

Wordpress OnderhoudWebsite Laten Maken - 500+ Websites Ontwikkeld

Beveilig je website met een plugin, Niet alle hostingbedrijven zijn even veilig. Kies als eerste voor een goede host om je Word, Press website te hosten, zie deze blog. Kan je de website niet verhuizen dan is het een goed idee om een beveiligingsplugin te gebruiken. Er zijn twee plugins die goed zijn, je kunt ze ook alletwee gebruiken:Zorg dat je ze goed instelt, als je ze te streng instelt kan het zijn dat jezelf buitensluit, of sommige bezoekers weert.

htaccess.7. Zorg dat je website snel laadt, Als je website 10 seconden laadt, dan weet je zeker dat je bezoekers mist, en het is slecht voor je SEO. Lees meer over hoe je je website sneller maakt in mijn artikel. Doe in ieder geval het volgende: optimaliseer je afbeeldingen, gebruik een caching plugin, gebruik een CDN en comprimeer je bestanden.

Optimaliseer je database, Hoe ouder je website is, hoe meer oude bestanden er op staan. Denk aan revisies, bestanden van oude plugins of thema’s, oude spam reacties etc. Deze kun je makkelijk opschonen met een plugin als WP Optimize. Maak wel eerst een backup!9. Houd bij wie je bezoekers zijn, Een website is nooit af.

Goedkope Website

Wellicht geeft het je nog ideeën voor nieuwe artikelen! Zorg dus dat je Google Analytics tracking code op je website hebt staan. 10. Houd je site zoekmachine vriendelijk, Kunnen je bezoekers je wel vinden? Zorg ervoor dat je weet welke doelgroep je aan wilt spreken en welke focus woorden belangrijk zijn voor jouw website.

Of huur iemand in om de SEO van je site helemaal door te lichten! Ik wens je veel succes met je Word, Press site! Kom je er zelf niet uit, stuur me dan een email en laat je website door mij maken!. Website laten maken die perfect bij je onderneming past?.In onze artikelen en op onze pagina's staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop doet, ontvangen wij een (meestal kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten. Klik hier voor meer informatie.Word, Press onderhoud is niet het leukste werk om te doen en kent de nodige risico’s.

Navigation

Home